Annons
AnnonsAnnons

Ballongdramatik under fotografering


Igår gjorde vi en viktig och kul fotografering i Rålambshovsparken, komplett med fulltaligt stylingteam, modeller, fotograf och påkostad rekvisita i form av stora ballonger som fyllts med helium. Eftersom plåtningen var utomhus hade vi en ”ballongvakt” som fick se till att ballongerna inte ”smet iväg”, för då är det ju liksom kört eftersom denna plåtning inte hade något annat tak än självaste himlen.

Ändå lyckades en av ballongjävlarna slita sig mitt under en bild och kaos uppstod när den stack iväg, men den fastnade tack och lov i ett träd. Och vår handlingskraftiga stylist Josefin galopperade iväg till en parkarbetare en bit ifrån som hade en skylift som snällt fick hjälpa till att plocka ner ballongen så vi kunde fortsätta plåta.

Haha, en helt vanlig dag på jobbet alltså…

20140611-094023.jpg

20140611-094118.jpg

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar