Annons
AnnonsAnnons

Även solen har sina leopardfläckar…


Dagens fläckar

Det här kanske är en av de sämsta dagens outfit-bilder jag tagit på mig själv. Men herregud, har ni också problem att ta helfigursbilder på er själva, med mobilen?! Haha, samma dilemma dyker upp liksom varje dag för mig! Tänker ofta att jag ska be någon i närheten att ta en bild men så blir det inte av… Och jag har ju tyvärr ingen flashig assistent som följer mig i hasorna med en systemkamera som kan ta såna där typiska, streetstylecoola dagens outfit-bilder… Så, sorry! Även solen har sina fläckar…leopardfläckar, som i dagens fall. Hehe. Det som skymtar är i alla fall mina fantastioskt sköna och supersnygga nya bikerboots från Fiorentini + Baker, en par jeans med skinndetaljer från Gina Tricot, en leopardpäls (fusk of course) från Topshop och en väska från Balenciaga. Jag känner mig snygg idag, även om det är svårt att visa detta. 😉 Nu: middag på Ljunggrens med förlagskollegorna från dagens konferens!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar