Annons
AnnonsAnnons

Att sticka ut på front row


Frow mayla

Just nu pågår modeveckorna för fullt runt om i världens fashionhuvudstäder. Eftersom vi sitter mitt uppe i produktion och deadline av nästa CHIC dessa veckor hinner vi själva inte åka och bevaka dem. Men OM jag skulle åkt till London, Paris, Milano eller New York så skulle jag klä mig färgstarkt. Betydligt färgstarkare än jag gör på modeveckan i Stockholm. Där är jag ändå en av de riktiga färgklickarna – kolla bara hur svartklädd modemaffian är på front row… haha. Det är jag som är Kermit med grön Zara-kappa. Bilden är från Maylas visning för några veckor sedan och Jennifer, min bloggkollega har tagit den.

För övrigt skulle i och för sig inte få plats på front row på de internationella visningarna. Jag har fått det vid två tillfällen i Milano. Det var länge sen. Nu vete fasen. Kanske, men tveksamt…

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar