Annons
AnnonsAnnons

Ännu en modevecka avklarad!


Det blev inte alls så många visningar för mig denna modevecka i Sthlm på grund av jobbstress plus att jag skadade min fot på träningen igår. Men av de jag hann se så gillade jag Bea Szenfeld mest – en kollektion helt gjord av papper som visade prov på såväl kreativitet som hantverksskicklighet (tyvärr två sällsynta ingredienser inom svenskt mode). Återkommer med en mer utförlig rapport på chic.se imorgon.

Tack till Sania för fin bild på mig från Ida Sjöstedts front row!

20130829-083620.jpg

20130829-083647.jpg

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar