Annons
AnnonsAnnons

Älskade herrplagg!


Lhomme rouge C8

Om du, liksom jag, brukar sno din killes kläder emellanåt ska du kanske spana in märket L’Homme Rouge extra noga. De är dagens modetalang och du kan läsa min intervju med John-Ruben som är en av grundarna till märket här. Jag har testat några av deras basplagg och accessoarer och förvånades främst över hur schyssta deras väskor är. De gör iPad-fodral/laptopväskor av skinn och mocka som funkar finfint som en slät clutch, se den jag har på bilden. Och vitt är ju min favoritfärg när det gäller basplagg och oversized tröjor eftersom jag ofta bär mörka eller färgstarka accenter till.

På bilden har jag skinnbyxor från Cos, tröja från L’Homme Rouge, clutch (dataväska) från L’Homme Rouge, halsband från Kenneth Jay Lane och boots från Zara. 

TAGGAR
758 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar