Annons
AnnonsAnnons

Allt du ser på denna bild är fejk


Retusch

Det här kan faktiskt vara den mest retuscherade bilden som tagits på mig. Någonsin. Hahaha! Jag har inte en leverfläck, inte en skavank, ingen rynka – och min hudton är jämnt solbränd. Och är jag inte jäkligt smal?! Nog för att jag vägde som minst i vuxen ålder då bilden togs (den är fyra år gammal typ), men ändå. Tänk så lattjo om jag gick runt och såg ut så där – på riktigt! Han som retuscherade bilden är idag supervälkänd fotograf, plåtar kampanjer åt Calvin Klein och lever det glada livet i New York.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar