AnnonsAnnons

Allerdagarna och speedquiz!


C8 outfit

I tisdags var jag på Allerdagarna på Rival och lyssnade på min väninna och kollega Shatilla som är ny chef för eventområdet på förlaget, Live, tillsammans med flera andra intressanta föreläsare. Marie Serneholt var moderator och jag var otroligt imponerad av hennes insats. Hon var charmig, påläst, ödmjuk och professionell. Det är inte alltid en lätt publik det där, I know, för jag har varit med tidigare och det funkar liksom inte att lägga in konstpauser för skratt mm för det är inte säkert att åhörarna varken gillar eller håller med det komiska i kontexten. Men jag blev full av information och inspiration. Jag har lite kvar att ”städa upp” fortfarande i min roll på förlaget, attestera fakturor, göra ett bra avslut, en korrekt överlämning, svara på mail, tanka över material till USB, städa kontoret mm… Känns lite surrealistiskt som sagt, men samtidigt OTROLIGT roligt och jag är väldigt förväntansfull och taggad för allt nytt jag ska göra – för den fas i livet jag snart kliver in i!

Jag vill passa på att be om ursäkt för att kvalitén på mitt bloggande har varit ganska klent den senaste tiden, eller i ärlighetens namn de senaste åren. Att ha ett heltidsjobb som innebär 80-timmarsveckor i mitt fall, i kombination med tre barn och man, och därtill en del träning… ja, det blir tyvärr så att större delen av min tid går åt till att släcka bränder. Men just den prioriteringen kommer ju att ändras ganska snart för mig och min blogg kommer att ta ett radikalt kliv framåt i utveckling (även min träningsblogg!) från och med måndag! Det kommer att bli åka av kan jag lova. Täta uppdateringar, ny layout och design, ett uppdaterat innehåll, tävlingar, funderingar, tips, personliga reflektioner varvat med ytligheter – ja, jag hoppas att ni ska gilla förändringen!

Jag tänkte rivstarta lite smått med att införa en gammal klassiker jag körde för någon tid sedan, nämligen speedquiz! Så ställ en fråga, om precis VAD du vill, här i kommentarsfältet. Men försök att hålla frågan kortfattad. Jag svarar vid lunch imorgon. It’s a promise. Så kör i vind!

TAGGAR
811 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIV
Laddar