AnnonsAnnons

Accessoarmaxa dina outfits 


Jag gillar plagg som kan ändra skepnad enkelt genom olika val av styling och accessoarer. Jag kallar dessa kläder för mina ”kameleontplagg”. Som denna asymmetriska klänning från Monki exempelvis. Till vardags en skön och slapp T-shirtmodell som jag bär med platta sandaler från Zara och en rymlig arbetsväska från Marc by Marc Jacobs. Men kolla hur chic samma klänning blir till after work eller fest med andra tillbehör! Det stela guldbältet har jag lånat från aftonklänningen jag bar på ELLEgalan i vintras, sandaletterna är från River Island och halsbandet från Anton Heunis. 

 

TAGGAR
518 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIV
Laddar