Annons
AnnonsAnnons

20 minuter inne på Zara, ut därifrån X antal tusenlappar fattigare…


Jag har sällan tid att shoppa, vilket är rätt motsägelsefullt med tanke på mitt jobb. Men så är det. Men idag, mellan två möten, smet jag in på Zara. Som en värmesökande missil scannar jag snabbt igenom utbudet, ratar nästan allt men krafsar sedan ihop en imponerade trave med kläder och ett par skor, drar kreditkortet och blundar för summan. Går sedan därifrån, lite peppad över alla påsar och allt är över på 20 minuter. Jag hann inte pröva något (hatar provrum! Och så tar det tid och inne på Zara är det bra jäkla dammigt på golvet också!). Jag köpte en salig blandning av färgglada toppar, kjolar, svarta byxor, nudefärgade blusar och beige kilklacksskor. Just skorna är jag tveksam till, men tror de blir fina till mina röda skinnbyxor som jag ska plåtas i imorgon. Vi får se hur mycket av den här fångsten som jag behåller sen… Förhoppningsvis det mesta, då behöver jag ju inte shoppa så mycket mer i vår! Eller…?!

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar