Annons
Annons
Allmänt | Publicerad 29 mars 2011, 16:25

20 minuter inne på Zara, ut därifrån X antal tusenlappar fattigare...

Jag har sällan tid att shoppa, vilket är rätt motsägelsefullt med tanke på mitt jobb. Men så är det. Men idag, mellan två möten, smet jag in på Zara. Som en värmesökande missil scannar jag snabbt igenom utbudet, ratar nästan allt men krafsar sedan ihop en imponerade trave med kläder och ett par skor, drar kreditkortet och blundar för summan. Går sedan därifrån, lite peppad över alla påsar och allt är över på 20 minuter. Jag hann inte pröva något (hatar provrum! Och så tar det tid och inne på Zara är det bra jäkla dammigt på golvet också!). Jag köpte en salig blandning av färgglada toppar, kjolar, svarta byxor, nudefärgade blusar och beige kilklacksskor. Just skorna är jag tveksam till, men tror de blir fina till mina röda skinnbyxor som jag ska plåtas i imorgon. Vi får se hur mycket av den här fångsten som jag behåller sen... Förhoppningsvis det mesta, då behöver jag ju inte shoppa så mycket mer i vår! Eller...?!

Annons
3 Kommentarer
  • Paulina

    exakt eller?! hahah

  • Charlie

    Solsidan-varning!!!! Du har väl inte missat den episoden?

  • simo

    åh, jag har samma H&M-skärp som du (om jag inte misstar mig) det är helt underbart och funkar till allt :)