AnnonsAnnons

Dagens outfits


Nu har jag testat tre olika plagg av begåvade Isabell Yalda Hellysaz (och den DÄR accessoaren: visiret) i kombo med mina egna kläder för lite outfits. Måste säga att jag är positivt överraskad, jag trodde att kläderna skulle vara mer edgy, skruvade och svårburna. Men de har ju rätt klassiska linjer även om de ofta har en twist som adderar lite spänning, typ lackdetaljerna på undersidan av ärmarna till den vita boucléjackan som genast gör den mer intressant. Vidden i den ljusgrå capejackan är också smart liksom materiallmixen och de olika längderna (kortare fram, längre bak) i den grå toppen.

Det här är ett märke jag verkligen vill bära framöver!

Jackorna och toppen samt visiret är från Isabell Yalda Hellysaz. Jeans, Dr Denim. Blå sidentopp, Cos. Boots, Miu Miu. Armband, Cos. Väska, Chanel. Solbrillor, Dolce & Gabbana.

20140515-200139.jpg

20140515-201120.jpg

20140515-201303.jpg

TAGGAR
434 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIV
Laddar