Annons
AnnonsAnnons

#12daysofFashion, dag 2: intervju med Awesome Things-Elin!


Awesome

Dag 2 av #12daysofFashion inleder vi med en intervju med Elin Hasselgren, som ligger bakom det spännande märket Awesome Things. Jag frågade Elin hur drömkunden ser ut, alltså vem vill hon helst ska bära märket? Hon svarade så här:
– Mina kunder är alla tjejer som vill visa hur himla grymma de är, som letar efter kläder som lyser upp i en mörk omgivning och sticker ut från mängden, som villa ha bekväma kläder så man kan dra iväg på vilka äventyr som helst utan att tappa sin personliga stil för det. Om jag skulle välja en specifik person så skulle jag vilja se kläderna på någon grym artist på scen, som Lilla Namo eller Linnea Henriksson

Som ni säkert redan har förstått är Awesome Things synonymt med modemodiga plagg och inte vilka slätstrukna kläder som helst. Huruvida Elin någonsin drömde om att en 43-årig trebarnsmamma och chefredaktör skulle kunna bära hennes tokroliga outfits återstår att se, haha… Jag antar i allafall modeutmaningen och tänker bära Awesome Things design lite senare idag, det vill ni verkligen inte missa! Resultatet får ni se här i bloggen och på min instagram @c8flinkenberg. Är det ”12daysofFashion så är det! Vi ska ju bejaka fashionistan inom oss, eller hur? Gör det du med – ta en bild på resultatet och lägg upp i dina sociala kanaler, så kan du tävla om VIP-mingelvisning och frontrow-platser i höst. Läs mer om det här.

Hashtag #12daysofFashion. Glöm inte det.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar